2018‐2019 EĞİTİM‐ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KATKI PAYI (HARÇ) ÖDEMELERİ VE İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ DUYURUSU

Öğrencilerimiz;

)     Normal öğrenim süresini uzatan öğrenciler ile ikinci öğretim öğrencileri Katkı Payı ödemelerini ve ders kayıt işlemlerini 04 Şubat - 08 Şubat 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın Türkiye genelinde herhangi bir şubesine giderek ( Havale-EFT vb) hiç bir ek ücret ödemeden T.C kimlik numarasını belirterek harç ücretlerini yatırdıktan sonra aynı tarihler arası ders kaydı yapabileceklerdir.

2­) Normal Öğrenim süresini aşmayan öğrencilerimiz Ders kayıtlarını 04 Şubat - 08 Şubat 2019 tarihleri arasında öğrenci işleri otomasyonuna girerek yapacaklardır.

3­) Harç ücretleri ve ders kayıtlarının belirlenen süre içerisinde yapılması gerekmektedir. Katkı payını süresi içinde ödemeyen öğrencilerin kayıtları yapılmaz ve yenilenmez. Süresi içinde ders kaydı yapmayan öğrencilerin mağdur olmaması için kayıt tarihlerinde ders kaydını yapmaları faydalarına olacaktır.

4­) Birinci öğretimde öğrenim süresini uzatan öğrenciler harç ücretlerini yatıracaklardır. Normal öğrenim süresini okuyan öğrenciler harç yatırmayacaklardır.

5­) Eski Önlisans­ Lisans Yönetmeliği tabi öğrencilerimiz ders yazılımında en fazla 40 saat ders alabilirler. Yeni kayıt yapan öğrenciler Yeni Önlisans Lisans Yönetmeliğine tabi olacaklardır.

6­) Ders yazılımı yaparken bir üst sınıfta okuyan öğrenciler önce alttan kaldığı dersleri alacak daha sonra kredisi yeterse üst sınıftan ders alabileceklerdir.

7­) İkinci öğretim öğrencileri bulundukları bölümlerde her bir dönem için belirlenen asgari derslerden başarılı olan ve bu dersleri alan öğrencilerin başarı ortalamasına göre dönem sonu itibariyle yapılacak sıralamada ilk %10’ a giren ikinci öğretim öğrencileri, bir sonraki dönemde birinci öğretim öğrencilerinin ödeyecekleri öğrenci katkı payı kadar öğrenim ücreti öderler.

8­) Derslerinde başarılı olup, %10’ a giren ikinci öğretim öğrencilerinin yatırması gereken harç miktarları Ziraat Bankasına bildirilmiştir.

9­) Normal öğrenim süresini aşan engelli öğrencilerle ikinci öğretimde okuyan engelli öğrencilere engelleri oranında harç indirimi uygulanacaktır. engelli öğrenci olup; raporlarını vermeyen öğrencilerin dilekçelerine ekleyerek Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

NOT:

2018-2019 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı 11 Şubat 2019 tarihinde başlayacaktır.

Tüm Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.

DERS KAYDI İÇİN TIKLAYINIZ !!!

Harç Ücretleri İçin Tıklayınız !!!

SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559
8 Şubat 2019