2018-2019 Akademik yılında Farabi Değişim Programı ile Üniversitemize Gelecek Öğrencilerin Dikkatine !!!

2018-2019 Akademik yılında Üniversitemize gelecek öğrencilerin 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Üniversitemize Farabi öğrencisi olduğuna dair kayıt ve ders kaydı yaptırmaları gerekmektedir.

 

İstenen Evraklar;    1)- Güz + Bahar Dönemi Öğrenim Protokolü ( Bu Protokol Farabi Kurum Koordinatörlüğünden teslim alınacaktır. )

                                  2)- 3 adet vesikalık fotoğraf

                                  3)- 2 Adet Kimlik Fotokopisi

 

Öğrencinin yapacağı işlem nedir ? ; Öğrenci 17-21 Eylül 2018 tarihlerinde bizzat kendisi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne gelerek 1 adet fotoğraf ve 1 adet kimlik fotokopisini Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeli. Daha sonra Farabi Kurum Koordinatörlüğünden Güz+Bahar dönemi Öğrenim Protokolünün 1 nüshası alınarak, 1 adet kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte Siirt Üniversitesinde eğitim göreceği Fakülte/Yüksekokula gidip Farabi Öğrenci kaydını ve ders kaydını yapmalıdır. Farabi öğrenci kaydı ve ders kaydını yaptığının sonrasında Öğrenci, öğrenci otomasyon şifresini ilgili öğrenci işleri Memurundan almalıdır. Öğrenci şifresini aldıktan sonra Öğrenim Protokolünde bulunan ders kaydının Öğrenci Otomasyonunda hatasız olarak yapılıp-yapılmadığını kontrol etmek ve gerektiğinde Ekle-Sil Formu hazırlamak öğrencinin sorumluluğundadır.

 

ÖNEMLİ: Ders kaydı yapıldıktan sonra, Öğrenim Protokolünde hazırlamış olduğu derslerde isim değişikliği, kod değişikliği, ders ekleme-ders çıkarma vb. durumların bulunan öğrenciler en geç 5 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Ekle-Sil Formu hazırlamakla yükümlüdür. Belirtilen tarihten sonra hazırlanan ekle-sil formları işleme konulmaz. Öğrenim Protokolünde Bahar Dönemindeki dersler ile ilgili ders ekleme-ders çıkarma, ders isim ve kodu değişikliğinde ise Bahar döneminin ilk 2 haftası içerisinde Ekle-Sil Formu hazırlanması gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde işlem yapılmamasında oluşacak her türlü sıkıntıdan öğrenci sorumludur.




Koordinatörlük Adresimiz: Rektörlük B Blok Kat:2 Kezer Kampüsü / SİİRT


TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495
Farabi
1 Ağustos 2018