ERUH MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ BAHAR ŞENLİKLERİNİ 2 KUPA İLE KAPATTI..

Üniversitemiz tarafından organize edilen bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen personel futbol ve voleybol müsabakalarında Eruh Meslek Yüksekokulumuz her iki dalda da finale kalarak yine her zamanki klasını konuşturdu.

Takımımız voleybol final müsabakasında karşılaştığı Eğitim-Ziraat fakültesi güç birliği takımını çekişmeli geçen beş setin ardından setleri 3-2 alarak personel voleybol turnuvası şampiyonu oldu. Aynı gün içerisinde saat 16:00’da oynanan personel futbol turnuvası final müsabakasında yeniden Eğitim Fakültesi takımıyla karşılaşan takımımız bu kez sahadan mağlubiyetle ayrılarak turnuva ikincilik kupasını aldı.

Bu başarısından ötürü Meslek Yüksekokulumuz futbol ve voleybol takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Öğr. Gör. FATİH PULAT (0484) 212-1111 /
Eruh Meslek Yüksekokulu