Ziraat Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon (Uyum) Eğitimi Yapıldı

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında eğitime yeni başlayan öğrenciler için 8 Ekim 2019 tarihinde oryantasyon programı Ziraat Fakültesi Konferans salonunda düzenlenmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program rektörümüz Prof. Dr. Murat ERMAN ve dekanımız Prof. Dr. Koray ÖZRENK’in konuşmaları ile devam etmiştir. Programda Siirt Üniversitesi, Ziraat Fakültesi ve birimler (Kütüphane, Fakülte Öğrenci İşleri , SKS, Fakülte Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü) hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Bölüm Başkanları tarafından bölüm tanıtımı ve iş olanakları ile ilgili olarak bilgiler verilmiştir.

Aramıza yeni katılan öğrencilerimizin üniversite ve fakültemize uyum süreçlerini hızlandırmak, akademik ve idari personel ile kaynaşmalarını sağlamak, üniversitemiz olanaklarını tanıtmak amacıyla sunum ve tanıtımlar yapılmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi SEMİH AÇIKBAŞ (0484) 212-1111 / 2828-3459
Ziraat Fakültesi