MAY TOHUM Ziraat Fakültesi Öğrencilerini Ziyaret Ediyor

May-Agro Tohumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“MAY TOHUM”) Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Sunduğu İmkânlar 'Öğrenci Gelişim Projeleri' hakkında seminer vermek üzere Fakültemizi ziyaret ediyor.
MAY Tohum; 1978 yılından beri MAY markası altında sebze, tarla, endüstri ve yem bitkileri tohumlarının araştırılması, üretimi, yurtiçi ve yurtdışı satışı konularında faaliyet göstermektedir.
MAY, kadrosunda bulunan 100’den fazla Ziraat Mühendisi, yıllık 30.150 ton sertifikalı tohumluk üretim ve hazırlama kapasitesi ile Türkiye’nin önde gelen tarım sektör yatırımcısıdır.
Yaşam ve Tarım Topluluğu’nun düzenlediği organizasyonda tedarik, satış faaliyetleri ve marka bilinirliliğiyle rekabet eden global bir Türk Tohum firması olan MAY TOHUM’un  İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Sebla GÜL, May Tohum ve çalışma alanları, koşulları, Ziraat Fakültesi mezunu gençler için iş bulma imkanları hakkında bilgi vererek sektördeki deneyimlerini paylaşacak.

Bu çok değerli ziyarete tüm akademisyen ve öğrencilerimizi davet eder, katılımlarınızı bekleriz.

Tarih: 02.12.2022 Cuma -  Saat 11.00                    Yer: Ziraat Fakültesi Konferans Salonu
NEDİM BOZDAĞ (0484) 212-1111 / 2811
22 Kasım 2022