Sürekli İşçi Alımı Mülakat Tarihleri

Üniversitemize alınacak 62 işçi için noterce çekilişi gerçekleştirilen kura sonuçları (asil olarak kazananlar) ekte olup, Elektrikçi (Genel), Sıhhi Tesisatçı, Sıvacı ve Soğutma Isıtma Sistemleri Bakım-Onarımcısı mülakatına katılacaklar Kezer Kampüsü Rektörlük A Blokta mülakata gireceklerdir. Temizlik için (Siirt ve Eruh) Kezer Kampüsü İlahiyat Fakültesinde mülakata gireceklerdir. Güvenlik mülakatına katılacaklar (Siirt Merkez, Eruh ve Kurtalan) Kezer Kampüsü Mühendislik Fakültesinde mülakata gireceklerdir. Mülakat saatinden yarım saat önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Mülakata katılacak olanların yanlarında HES Kodu (Hayat Eve Sığar) bulundurmaları gerekmektedir.  Kategorilere göre mülakatta adayların yanlarında getirecekleri belgeler:

Ayrıntılı Bilgi İçin: 212 11 11 /3402

ELEKTRİKÇİ (GENEL)

2-Askerlikle ilgili fiilen yapmış olma veya muaf olduğuna dair belge

3-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Elektrikçi (Genel) mesleği ile ilgili sertifika, kurs bitirme belgesi vb. sahip olmak ya da bu alanda öğrenim gördüğünü belgelemek

SIHHİ TESİSATÇI

2-Askerlikle ilgili fiilen yapmış olma veya muaf olduğuna dair belge

3-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Sıhhi Tesisatçı mesleği ile ilgili sertifika, kurs bitirme belgesi vb. sahip olmak ya da bu alanda öğrenim gördüğünü belgelemek

SIVACI

2-Askerlikle ilgili fiilen yapmış olma veya muaf olduğuna dair belge

3-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Sıvacı mesleği ile ilgili sertifika, kurs bitirme belgesi vb. sahip olmak ya da bu alanda öğrenim gördüğünü belgelemek

SOĞUTMA ISITMA SİSTEMLERİ BAKIM-ONARIMCISI

2-Askerlikle ilgili fiilen yapmış olma veya muaf olduğuna dair belge

3-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Soğutma Isıtma Sistemleri Bakım-Onarımcısı mesleği ile ilgili sertifika, kurs bitirme belgesi vb. sahip olmak ya da bu alanda öğrenim gördüğünü belgelemek

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (SİİRT-ERUH-KURTALAN)

3-Süresi geçmemiş güvenlik görevlisi kartı