Yerleşkemiz Yeni Bir Çehreye Kavuşuyor

Covid 19 salgını sebebiyle uzaktan eğitime geçen üniversitemiz, yüz yüze eğitimin yapılamadığı süreyi üniversitemizi güzelleştirmeye, eksiklerini gidermeye ayırdı. Rahat ve detaylı çalışma olanağı bulduğumuz bu günlerde üniversitemizde; elektrik, aydınlatma, sulama, yol yapım ve bakım çalışmalarına hız verildi.

Eksiklikleri yerinde tespit eden ve sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak; "Yapılan çalışmalarla yerleşke alanlarımızı daha verimli kullanma imkanına sahip olacağız. Yapmış olduğumuz alt yapı yatırımlarına ek olarak Siirt Belediyesi ile imzalanan işbirliği protokolü sayesinde üniversite genelinde belediye ekiplerince 3.100 metre asfalt çalışması da yapılacak. Bunların yanında  gerçekleştireceğimiz peyzaj çalışmaları ile yerleşkemiz yeni bir çehreye kavuşacak." dedi.

9 Haziran 2021